Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/energitjenesten.dk/public_html/bedrefavrskov/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 650

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/energitjenesten.dk/public_html/bedrefavrskov/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 667
Thorsø Håndværker & Borgerforening - Bedrefavrskov

Thorsø Håndværker & Borgerforening

Thorsø Håndværker & Borgerforening

Thorsø Håndværker- og Borgerforenings formål er at varetage og fremme byens, alle erhvervs- og forretningsdrivendes samt borgernes interesser på bedst mulig måde. Det sker blandt andet gennem møder og andre arrangementer, der enten kan have til formål at tage initiativer til at udvikle byen eller kan have kulturelt eller underholdningsmæssigt indhold.
Det er ligeledes foreningens formål og opgave at være med til at skabe udvikling i byen, at værne om traditioner i byen og at være med til at skabe nye.

Cases

Thorsø Håndværker- og Borgerforening er en af flere foreninger, som deltager i projekt Bedre Favrskov, der har til formål at fremme energibesparelser både til gavn for virksomheder og borgere og som bidrag til opfyldelse af kommunens klimamålsætning. Foreningen har således formidlet tilbud om gennemførelse af Bedre Boligplaner til deres medlemmer.
I 2017 gennemførte foreningen et borgermøde til inspiration for medlemmerne og der er efterfølgende blevet gennemført 5 BedreBolig planer samt et energitjek i en butik. I foråret 2018 deltog Energitjenesten på foreningens generalforsamling og efterfølgende blev der gennemført yderligere 3 BedreBolig planer.