Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/energitjenesten.dk/public_html/bedrefavrskov/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 650

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/energitjenesten.dk/public_html/bedrefavrskov/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 667
Hadsten Handel - Bedrefavrskov

Hadsten Handel

Hadsten Handel

 Hadsten Handel står for aktiviteter i byen. Desuden arbejder foreningen bl.a. med byudvikling og forskellige samarbejder til gavn for borgere og forretningsdrivende.

Cases

Hadsten Handel er en af flere foreninger, som deltager i projekt Bedre Favrskov, der har til formål at fremme energibesparelser både til gavn for virksomheder og borgere og som bidrag til opfyldelse af kommunens klimamålsætning.
Hadsten Handel har således formidlet tilbud om gratis energitjek til medlemmerne, som medførte at 2 butikker har ønsket og fået gennemført gratis energitjek. Begge har modtaget besøg fra EnergiTjenesten i december 2017, hvorefter der er udarbejdet rapport, som er fremsendt til ejer/ansvarshavende.

Ved opfølgning ultimo april 2018 på de to energitjek er der endnu ikke gennemført besparelser på lys eller varme, men rapporterne er nærlæst og de anbefalede tiltag vil indgå sammen med andre indsatsområder i en kommende prioritering.