Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/energitjenesten.dk/public_html/bedrefavrskov/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 650

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/energitjenesten.dk/public_html/bedrefavrskov/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 667
Haar Grundejerforening - Bedrefavrskov

Haar Grundejerforening

Haar Grundejerforening

Haar Grundejerforening er en grundejerforening for de ca. 50 boliger i landsbyen Haar.

Foreningen blev stiftet i 1967 og har bl.a. til formål at varetage grundejernes interesse i forhold til kommunen og øvrige interessenter.

Cases

Haar Grundejerforening er en af flere foreninger, som deltager i projekt Bedre Favrskov, der har til formål at fremme energibesparelser både til gavn for borgere og som bidrag til opfyldelse af kommunens klimamålsætning. Haar Grundejerforening har således formidlet tilbud om gratis BedreBoligplaner til deres medlemmer.

Der har været gennemført et informationsmøde om energibesparelser og muligheden for konvertering til fjernvarme for byens borgere. På den baggrund blev der udloddet og gennemført 5 BedreBoligplaner i byen og der arbejdes for yderligere aktiviteter i sommeren 2018.
Aktiviteterne gennemføres i samarbejde med Hinnerup Fjernevarme.