Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/energitjenesten.dk/public_html/bedrefavrskov/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 650

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/energitjenesten.dk/public_html/bedrefavrskov/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 667
Grundfør Borgerforening - Bedrefavrskov

Grundfør Borgerforening

Grundfør Borgerforening

Grundfør Borgerforening blev etableret i 1966.
Formålet er, som beskrevet i vedtægterne: “At varetage borgernes interesser, at virke til gavn for Grundfør by og omegn, at afholde oplysende og selskabelige sammenkomster for borgerne”.

Cases

Grundfør Borgerforening er en af flere foreninger, som deltager i projekt Bedre Favrskov, der har til formål at fremme energibesparelser både til gavn for virksomheder og borgere og som bidrag til opfyldelse af kommunens klimamålsætning. Grundfør Borgerforening har således formidlet tilbud om gratis BedreBolig planer til byens borgere.

Efter deltagelse på generalforsamling i vinteren 2018 samt afvikling af informationsmøde i foråret 2018, er der gennemført 6 Demo-BedreBolig planer af AURA Energi. Der er planlagt yderligere informationsaktiviteter med fokus på konvertering til fjernvarme for byens borgere samt gennemførelse af yderligere BedreBolig besøg.

Aktiviteterne gennemføres i samarbejde med Hinnerup Fjernvarme.