Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/energitjenesten.dk/public_html/bedrefavrskov/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 650

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/energitjenesten.dk/public_html/bedrefavrskov/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 667
Temamøder for boligejere, som har fået en BedreBolig-plan

Temamøder

 

I løbet af 2017 og 2018 afholdes temamøder for boligejere, som har fået en BedreBolig-plan og temamøder for virksomheder, der har fået et energitjek.

Temamøderne arrangeres i samarbejde med jer af Favrskov Kommune. På temamøderne kan f.eks. håndværkere, installatører, banker, ejendomsmæglere og andre rådgivere også deltage.

Alle boligejere, som har fået udarbejdet en BedreBolig-plan, tilbydes at deltage i en spændende aften, hvor der lægges vægt på at præsentere de gode erfaringer og de interessante løsninger - og nogle af faldgruberne, når man renoverer.

De virksomheder, der har fået et energitjek bliver inviteret til et temamøde om energibesparelser. Temamøderne målrettes forskellige kategorier af virksomheder.

 

 

Temamøderne kan eksempelvis være:

Temamøder for butikker

Temamøder for kontorer

Temamøde for landbrug